STUDENT UNION LEADERSHIP CAMP

10 Februari 2020 | Program Student Union Leadership Camp (SULC) Sesi 19/20 akan berlangsung bermula 10 - 14 Februari 2020 bertempat di Universiti Malaysia Kelantan Kampus Jeli

Penyertaan adalah melibatkan semua pimpinan tertinggi Ketua dan Majlis Tertinggi bagi semua kelab dan persatuan di semua kampus. Program ini dianjurkan setiap tahun bagi mendedahkan kepada majlis tertinggi kelab mengambil maklum berkaitan pengurusan yang digunapakai mengikut pimpinan semasa majlis perwakilan pelajar.

Program akan dirasmikan oleh YBrs. Prof. Ts. Dr. Zaliman Bin Sauli pada malam hari kedua program berlangsung.

Kita #BinaLegasiUMK Bersama

#OfficialUMK #UMKinfo #UMKmedia #EntrepreneurshipUniversity #vcumk #WeAreUMKFamily
#OneUMKOneDream

Read 656 times Last modified on Tuesday, 11 February 2020 02:23