Program Universiti Bersama Masyarakat (UMK4Society)

Majlis Perasmian Penutup Program Universiti Bersama Masyarakat (UMK4Society), Warga Hal Ehwal Pelajar Dan Alumni (HEPA) Bersama Komuniti Orang Asli Sungai Rual, Jeli anjuran Pejabat Timbalan Naib Canselor (Hal Ehwal Pelajar Dan Alumni) UMK Dan Fakulti Industri Asas Tani Dengan Kerjasama Pusat Khidmat Ahli Parlimen Jeli, JAKOA Daerah Jeli, Sk. Sungai Rual & Politeknik Jeli pada 13 Januari 2020 (Isnin) bertempat di Sekolah Kebangsaan Sungai Rual, Jeli, Kelantan.

Sesi Senamrobik Sempena Program Universiti Bersama Masyarakat (UMK4Society), Warga Hal Ehwal Pelajar Dan Alumni (HEPA) Bersama Komuniti Orang Asli Sungai Rual, Jeli anjuran Pejabat Timbalan Naib Canselor (Hal Ehwal Pelajar Dan Alumni) UMK Dan Fakulti Industri Asas Tani Dengan Kerjasama Pusat Khidmat Ahli Parlimen Jeli, JAKOA Daerah Jeli, Sk. Sungai Rual & Politeknik Jeli pada 13 Januari 2020 (Isnin) bertempat di Sekolah Kebangsaan Sungai Rual, Jeli, Kelantan.

Sesi Motivasi Sempena Program Universiti Bersama Masyarakat (UMK4Society), Warga Hal Ehwal Pelajar Dan Alumni (HEPA) Bersama Komuniti Orang Asli Sungai Rual, Jeli anjuran Pejabat Timbalan Naib Canselor (Hal Ehwal Pelajar Dan Alumni) UMK Dan Fakulti Industri Asas Tani Dengan Kerjasama Pusat Khidmat Ahli Parlimen Jeli, JAKOA Daerah Jeli, Sk. Sungai Rual & Politeknik Jeli pada 13 Januari 2020 (Isnin) bertempat di Sekolah Kebangsaan Sungai Rual, Jeli, Kelantan.

Acara Sukan, Aktiviti Dalam Kelas dan aktiviti motivasi, Sempena Program Universiti Bersama Masyarakat (UMK4Society), Warga Hal Ehwal Pelajar Dan Alumni (HEPA) Bersama Komuniti Orang Asli Sungai Rual, Jeli anjuran Pejabat Timbalan Naib Canselor (Hal Ehwal Pelajar Dan Alumni) UMK Dan Fakulti Industri Asas Tani Dengan Kerjasama Pusat Khidmat Ahli Parlimen Jeli, JAKOA Daerah Jeli, Sk. Sungai Rual & Politeknik Jeli pada 13 Januari 2020 (Isnin) bertempat di Sekolah Kebangsaan Sungai Rual, Jeli, Kelantan.

Sesi Perkongsian Kaedah Penternakan Ayam kepada Komuniti Orang Asli Kampung Sungai Rual, Jeli Sempena Program Universiti Bersama Masyarakat (UMK4Society), Warga Hal Ehwal Pelajar Dan Alumni (HEPA) Bersama Komuniti Orang Asli Sungai Rual, Jeli anjuran Pejabat Timbalan Naib Canselor (Hal Ehwal Pelajar Dan Alumni) UMK Dan Fakulti Industri Asas Tani Dengan Kerjasama Pusat Khidmat Ahli Parlimen Jeli, JAKOA Daerah Jeli, Sk. Sungai Rual & Politeknik Jeli pada 13 Januari 2020 (Isnin) bertempat di Sekolah Kebangsaan Sungai Rual, Jeli, Kelantan.

@hepaumk
@officialumk