ZIARAH PRIHATIN

9 Januari 2020 - Ziarah Prihatin oleh YBhg. Prof. Ts. Dr. Zaliman bin Sauli, Timbalan Naib Canselor (Hal Ehwal Pelajar dan Alumni), staf HEPA dan wakil Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) UMK ke kediaman keluarga Allahyarham Muhammad Zulhusni Bin Abdur Wahab, pelajar Tahun 2, Program Ijazah Sarjana Muda Sains Senibina Dengan Kepujian, Fakulti Senibina Dan Ekistik di Sungai Petani, Kedah.
Arwah meninggal dunia pada 31 Disember 2019 (Selasa) di Hospital Sultan Abdul Halim, Sg. Petani, Kedah kerana penyakit kanser limfoma tahap empat.

Semoga roh arwah dicucuri Rahmat Ilahi serta ditempatkan dikalangan roh para Auliya' dan Solihin,
آمين يا رب العالمين
انالله وانااليه راجعون